SMSlån en form av snabblån

Behöver man pengar snabbt och ha tillgång till mobil eller Internet så är det relativt lätt att få ett så kallat smslån. Det är lätt att låna upp emot 3000 kr via mobiltelefonen. De flesta smslån brukar antingen ligga på 1000 kronor, 2000 kronor eller 3000 kronor. Så det är bara att välja vad man vill låna och därefter skicka in informationen antingen via sms eller via Internet. Därefter får man tillbaka information om att lånegivaren vill ha mer information och kort därefter så kan det vara möjligt att ha pengarna på sitt konto inom 15 minuter. Men då måste så klart lånegivaren godkänna lånetagaren som en kund.
SMSlån erbjuds oftast till de personer som är över 20 år samt är svensk medborgare. Uppfyller man dessa krav så kan det faktiskt vara möjligt att få låna pengar. Detta gäller även om man har betalningsanmärkningar. Men det är ju faktiskt inte säkert att man verkligen får lånet godkänt. Men det ska vara möjligt att få smslån trots betalningsanmärkning.
Lånet brukar gälla i en månad, så inom en månad ska lånet vara tillbakabetalt samt avgiften ska även betalas. Tyvärr så är det så att avgiften på smslånet brukar vara rätt så dyrt. Den kan ligga upp emot 20 % av lånesumman. Men ibland så kan det vara lite billigare, men det är fortfarande en dyr avgift att betala bara för en månads lån av pengar.
Så man bör tänka någongång extra innan man väljer att ta ett smslån. För det är ju inte säkert att man verkligen behöver köpa den där extra saken eller att man behöver göra just det som kostar 1000,2000 eller 3000 kr. Detta eftersom det kanske kan vara svårt att få ihop samma summa nästa månad plus den avgift som finns knuten till lånet.
Så vi hoppas man som sagt tänker en gång extra innan man tar ett smslån.
Är ni mer intresserad av SMSlån så kan ni alltid ta och besöka de flertal sidor som handlar just om bara smslån. Det finns en som heter SMSlåna pengar idag - Den handlar om smslån samt om hur det är möjligt att ta smslån trots betalningsanmärkning.
För er som är intresserade av en sammanställning av alla smslåneleverantörer så kan ni alltid ta och besöka En sammanställning över smslåneleverantörer. Så få det billigaste smslånet och där kan ni få hjälp med information som kan ge er det billigaste smslånet.
Ekonomi Länkar

Ekonomi nyheter

Tjäna pengar
Hitta pengar
Reklam på bilen
Tjäna pengar på din åsikt
Tjäna pengar på din hemsida

Låna Pengar
Lån
Låna pengar trots betalningsanmärkning
Låna pengar utan säkerhet
Långa pengar till Bil
Låna pengar till bostad
Låna pengar till båt
Låna pengar snabbt
Bottenlån
Topplån
Belåning
Rörlig ränta
Ockerränta
Återbetalningstid
Blanco lån
Eurolån
Bolån
Betalningsanmärkning
Bostadslån
Kredit
Låna med säkerhet
Billån
Båtlån
Låna hos pantbank
Låneansökan
Mikrolån
SMSlån

Spara pengar
Spara pengar - byt försäkring
Spara pengar - Byt telefonabonnemang
Spara pengar - Byt mobilabonnemang
Bra sparkonto

Spendera pengar
Köp bil
Köp båt
Ta semester

Länkar
Byt länkar

Online penge lån
Hurtig lån


Sitemap
Rekommenderade länkar
Tjäna pengar - Få tips och råd om hur du ska tjäna pengar.
Gratis prylar - Allt som är gratis eller som kan förbättra din ekonomi eftersom det är gratis :).

Min-ekonomi - Tjäna pengar - Spara pengar - Låna pengar - Spendera pengar
  Min ekonomi