Båtlån

Att köpa sig en båt kan vara väldigt dyrt många gånger. Det kan vara en utgift man inte kan betala med egna pengar utan istället måste man låna pengar av till exempel banken. Banken brukar ställa kravet att den man köper sin båt av ska vara en auktoriserad bilhandlare, för att lånet ska bli beviljat. Likaså krävs det att man inte har några betalningsanmärkning och har en viss inkomst.

När man väl har bestämt sig för att köpa en ny båt och även då ta ett lån är det en god idé att be att få ett lånelöfte samt att banken kontrollerar så att man kan bli beviljad ett lån. Ett lånelöfte innebär att man kan få veta hur mycket pengar man kan få låna av banken. På så sätt vet man hur mycket ens båt kan få lov att kosta.

När man har fått sitt lån beviljat och köpt sin båt är det dags att börja betala tillbaka lånet. Man kan då välja om man vill ha en fast eller rörlig ränta, samt hur mycket som ska betalas varje månad genom att diskutera med sin lånegivare. På så sätt kan man också bestämma hur lång tid man har på sig att betala tillbaka lånet. Vill man, kan man även välja att amortera på båtlånet för att snabbare bli av med det eftersom räntekostnaderna då minskar och därmed också den totala kostnaden för lånet.

För att lånegivaren ska kunna locka till sig fler låneansökare och därmed också tjäna mer pengar brukar de erbjuda vissa tjänster i samband med lånet. Däribland sjöassistans. Det är en tjänst som är tillgänglig dygnet runt och kan hjälpa en olycksdrabbad båtägare med bland annat bärgning och hemtransport. Därför är det viktigt att titta runt bland olika försäkringsbolag och se vilka förmåner man får till innan man bestämmer sig.Ekonomi Länkar

Ekonomi nyheter

Tjäna pengar
Hitta pengar
Reklam på bilen
Tjäna pengar på din åsikt
Tjäna pengar på din hemsida

Låna Pengar
Lån
Låna pengar trots betalningsanmärkning
Låna pengar utan säkerhet
Långa pengar till Bil
Låna pengar till bostad
Låna pengar till båt
Låna pengar snabbt
Bottenlån
Topplån
Belåning
Rörlig ränta
Ockerränta
Återbetalningstid
Blanco lån
Eurolån
Bolån
Betalningsanmärkning
Bostadslån
Kredit
Låna med säkerhet
Billån
Båtlån
Låna hos pantbank
Låneansökan
Mikrolån
SMSlån

Spara pengar
Spara pengar - byt försäkring
Spara pengar - Byt telefonabonnemang
Spara pengar - Byt mobilabonnemang
Bra sparkonto

Spendera pengar
Köp bil
Köp båt
Ta semester

Länkar
Byt länkar

Online penge lån
Hurtig lån


Sitemap
Rekommenderade länkar
Tjäna pengar - Få tips och råd om hur du ska tjäna pengar.
Gratis prylar - Allt som är gratis eller som kan förbättra din ekonomi eftersom det är gratis :).

Min-ekonomi - Tjäna pengar - Spara pengar - Låna pengar - Spendera pengar
  Min ekonomi